View Full Version : E' vero.....
Rád si pokecám s dobrejma lidma o všem možným, teda musím mít aspoň trochu šajnu vo co de. Jinak se rád nechám poučit a rozšířit obzor :-). Osobně mám rád zvířata, jsou prima – hlavně psy (jednoho doma vlastním) a taky třeba kuřata a ryby – hlavně dozlatova udělaný na rožni. Nějaký vyhraněný zájmy nemám, asi jako většina: dobrej film v kině (teda hlavně scifárny – nejoblíbenějši kousek: Blízká setkání třetího druhu – to je fakt špica), dobrou knížku, i když ani nevím, co jsem čet naposled – dáte typ?, trochu kolo a bazén a abych nebyl tak zdravej, tak cigárko a pivko. Od muziky takovej ten střední proud (blízcí jsou mi: G. Michael, Madonna, ale i dobrej šanzon). Jo, zapoměl bych na jedno – na sitcomy! Pro mě nejoblíbenější Červený trpaslík (to je klasika), Simpsonovi (to točili podle naší rodiny), Ally McBealová (tu anorektičku miluju a taky hlavně v každým dílu řešej vždy něco okolo sexu - jó, tak nějak hubenej bych chtěl bejt) a v neposlední řadě bych neměl opomenout starý dobrý Přátele.
No a co nesnáším? Kromě takovýho bla, bla, bla o lidských vlastnostech, tak určitě neunesu dnešní tvář naší politický scény (z toho jsem nějak mimo), nekonečný telenovely uváděný každý den na našich "skvělejch" komerčních TV a televizní noviny na NOVĚ, z těch je mi skutečně na blití. Taky kromě toho, že občas nesnesu sám sebe, mi snad fakt moc vadí už jen dechovka.
Northern Antarctica
05-05-2005, 15:15
ma che lingua č ???
č scritto in ceco ;)
:mbe: ???????? io c'ero :D :sofico:
Harvester
05-05-2005, 15:19
edita :Puke:
sempreio
05-05-2005, 15:19
:mbe: ???????? io c'ero :D :sofico:
potrei capire stň commento se avesse messo una bella figa con tanto di poppe 5# misura :rolleyes: , ma quella č uno straccio:boh:
p.s. vabbe che se modera bluelake chiude la discussione tanto per lui sono tutte uguali:boh:
*sasha ITALIA*
05-05-2005, 15:21
la facci non č troppo grassoccia per il corpo?? :mbe:
comunque, le tette sono quelle sopra o sotto?!? :D
Ally McBealová???
che schifo... edita please!
sempreio
05-05-2005, 15:23
comunque č un fotomontaggio ben riuscito
Gattonerissimo
05-05-2005, 15:25
:eek:
ma ke c'e scritto?? (traducendo ovviamente :P )
Lucio Virzě
05-05-2005, 15:27
Ma non č quella di Ally Mc Beal? :confused:
Secondo me č un fotomontaggio faccia su corpo di vera anoressica.
Non ci scherziamo, č una malattia seria.
LuVi
hikari84
05-05-2005, 15:28
Mi domando cos'abbia da ridere tanto...
Gattonerissimo
05-05-2005, 15:32
Ma non č quella di Ally Mc Beal? :confused:
Secondo me č un fotomontaggio faccia su corpo di vera anoressica.
Non ci scherziamo, č una malattia seria.
LuVi
anke secondo me e un fotomontaggio, nn ricordavo ki fosse, ma mi era sembrata na faccia gia vista.
sara un fotomontaggio, anke un po di cattivo gusto
[QUOTE=ugox@]
Beh :mbe:
:boh:
:old:
shinji_85
05-05-2005, 15:34
carino quel telefilm... solo che non l'ho mai seguito per piů di 2/3 puntate... :)
.Kougaiji.
05-05-2005, 15:35
ma che e' O_O
anke secondo me e un fotomontaggio, nn ricordavo ki fosse, ma mi era sembrata na faccia gia vista.
sara un fotomontaggio, anke un po di cattivo gusto
ecco chi era...non avevo collegato la faccia a quel personaggio!! :muro:
ma c'č scritto dai:
ally mcbealova!
in ceco perň quelli hanno ova ovunque!
Fenomeno85
05-05-2005, 15:48
fotomontaggio ma che ce sta scritto??
~§~ Sempre E Solo Lei ~§~
Giuro sto per tirare su...
Northern Antarctica
05-05-2005, 15:53
Giuro sto per tirare su...
... cosa? :D
:oink:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
questa faceva ridere... perň dai pensiamo che č una malattia e non scherziamoci troppo!
Chiudo perchč non si capisce il senso della discussione..
L'immagine l'ho editata per chi č impressionabile.
Comunque č sicuramente un fotomontaggio, se era ciň che ti interessava.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.