PDA

View Full Version : Truffa, vero?

Verro
22-02-2006, 10:39
Ho trovato, su un sito, un tizio che vende una Suzuki GSX-R 1000 del 2005 a 3700e!!!! :eek: :eek: il problema che pare sia un inglese (di agrigento, ma scrive solo in inglese) e non capisco bene cosa abbia scritto, vi riporto l'articolo, chi me lo traduce??Ho chiesto conferme e mi ha confermato i 3700e!!! :eek:

This is a Blue/White 2005 Suzuki GSX-R1000 that has only been adult ridden. It was originally purchased in March of 2005 & well maintained since new! It is in excellent mechanical condition, never been dropped or in an accident. Unfortunately, I am selling due to lack of time to ride & enjoy this machine as much as I would like . This is a Blue/White 2005 Suzuki GSX-R1000 that has only been adult ridden. It was originally purchased in March of 2005 & well maintained since new! It is in excellent mechanical condition, never been dropped or in an accident. Unfortunately, I am selling due to lack of time to ride & enjoy this machine as much as I would like . This is a Blue/White 2005 Suzuki GSX-R1000 that has only been adult ridden. It was originally purchased in March of 2005 & well maintained since new! It is in excellent mechanical condition, never been dropped or in an accident. Unfortunately, I am selling due to lack of time to ride & enjoy this machine as much as I would like .

Щαтиіαѕ
22-02-2006, 10:43
Si truffa. Chiedono un acconto western union poi spariscono. è risaputo. Ocio ;)

Nessuno regala niente...

RiccardoS
22-02-2006, 10:43
ciao vè! :D

io dico che è semplicemente impossibile. ;)

kingvisc
22-02-2006, 13:30
se chiede western union ci starei alla larga.. in ogni caso per la moto che è, 3500 sono troppi pochi. ammesso che esista davvero, al 99% ha subito 1 incidente pauroso, o ha forcelle e motore da rifare